Just nu söker vi

Servitris/servitör

Vi söker serveringspersonal med mycket god vana av a la carte servering.

Så gillar du högt tempo, jobbar bra under press, är positiv, framåt och en lagspelare som är ödmjuk inför uppgiften så tycker vi att du ska söka jobbet.

Låter det som dig så kontakta oss på jobb@butcherssteakhouse.se

Kock

Vi söker dig som gillar att stå vid grillen och har vana att jobba på restaurang. Vi serverar dock inte enbart grillat, så spana gärna in vår meny så ser du om det här jobbet kan vara någonting för dig.

Låter det som dig så kontakta oss på jobb@butcherssteakhouse.se

Med vänlig hälsning,

Personalen på Butchers
Köttbricka från Butchers Steakhouse

Ombonad och trevlig miljö

Vi har satsat mycket på inredningen och att få in snygga bekväma möbler. Känslan vi vill ge dig som gäst är ombonat och trevligt!

Vi har plats för upp till 45 gäster i lokalen

Gävles bästa grillrestaurang

Vi vill vara Gävles bästa restaurang för dig som gillar grillat och vårt koncept är just att servera dig god vällagad mat från grillen. Men för att kunna servera dig Gävles bästa grillade maträtter så fokuserar vi på två saker: bra råvaror och rätt temperatur vid grillen! Vi är dock inte enbart en restaurang för dig som gillar , utan serverar även vegetariska rätter, pastarätter och för dig som bara vill släcka törsten så bjuder vi även på ett bra utbud av goda drinkar i baren.

  • Vällagad mat från grillen
  • Goda drinkar
  • Spännande pastarätter
  • Något gott till barnen

skagen-butchers-square

Erfaren personal

Vår personal har lång erfarenhet från restaurangbranchen och kommer göra sitt yttersta för att du ska få en så trevlig och lyckad kväll som möjligt!

Över 30års erfarenhet