Butchers Steakhouse - Gävles bästa restaurang

Vår vision är att vara Gävles bästa restaurang, för dig som gillar grillat! Så är du sugen på god vällagad mat från grillen, till humana priser, i en ombonad och trevlig miljö? Kom till Gävles vassaste stekhus! Butchers Steakhouse är Gävles bästa restaurang. Hos oss är du som gäst alltid i centrum och vi gör allt för att du trivas. Vår erfarna personal ser fram emot servera dig grillade smakupplevelser i rätt temperatur – både på köttet och på den ombonade miljö.

Vårt löfte: Grill och miljö i rätt temperatur

Hoppas det smakar!

Med vänlig hälsning,

Personalen på Butchers
Köttbricka från Butchers Steakhouse

Ombonad och trevlig miljö

Vi har satsat mycket på inredningen och att få in snygga bekväma möbler. Känslan vi vill ge dig som gäst är ombonat och trevligt!

Vi har plats för upp till 45 gäster i lokalen

Gävles bästa grillrestaurang

Vi vill vara Gävles bästa restaurang för dig som gillar grillat och vårt koncept är just att servera dig god vällagad mat från grillen. Men för att kunna servera dig Gävles bästa grillade maträtter så fokuserar vi på två saker: bra råvaror och rätt temperatur vid grillen! Vi är dock inte enbart en restaurang för dig som gillar , utan serverar även vegetariska rätter, pastarätter och för dig som bara vill släcka törsten så bjuder vi även på ett bra utbud av goda drinkar i baren.

  • Vällagad mat från grillen
  • Goda drinkar
  • Spännande pastarätter
  • Något gott till barnen

skagen-butchers-square

Erfaren personal

Vår personal har lång erfarenhet från restaurangbranchen och kommer göra sitt yttersta för att du ska få en så trevlig och lyckad kväll som möjligt!

Över 30års erfarenhet